toppstart1.jpg

Att välja hus

Skriv ut
Friggebod, gäststuga eller nytt hus?

GullarpIbland räcker inte huset man har riktigt till. Ett extra rum eller två hade varit bra. Kanske ett rum eller två till tonåringarna, övernattande gäster eller kanske bara ett trädgårdsförråd?

Ett hus som inte är större än 15m² rymmer mycket mer än man tror och kan sättas upp på tomten utan bygglov. Dessutom kan du utforma det nästan hur du vill.

Vi bygger hus efter dina önskemål, utan att ge avkall på något. Vi bygger mindre och lite större friggebodar och hus med hög kvalitet i kombination med den senaste tekniken och modern design. Alla hus är byggda av trä, både traditionella trähus och timmerstugor.

Vi följer ständigt den utveckling som hela tiden pågår och som gör materialval och tekniker enklare och bättre. Vi testar kontinuerligt allt nytt som kommer, utvärderar det och väljer sedan det bästa. Det gör att våra hus är både moderna och traditionella på samma gång.

Genom att utgå från ett av våra typhus får du inspiration och kan sedan addera eller dra ifrån tillval tills just ditt drömhus står klart. Vi anlitar arkitekter som ritar våra typhus och som kan specialutforma ett hus precis som du vill ha det. Du kan få allt som du vill; stående eller liggande träpanel, isolerad eller oisolerad stuga, friggebod eller större hus, altan, extra stora fönster, bevuxet tak eller vad som helst som du kan komma på.

Husen levereras till tomten i moduler, där de monteras ihop och placeras precis där du vill ha det.

 

Aktuellt

Ny webbplats
Välkomna till vår nya webbplats. Hör gärna av er till oss om det är något ni saknar.